AZ INTERJÚ LÉNYEGE

ÖNMAGA BEMUTATÁSA:

GYŐZZE MEG A LEENDŐ MUNKAADÓT, HOGY

ÖN A LEGALKALMASABB JELENTKEZŐ! 

Értékelő központ

Értékelő központ

Ha tudjuk, hogy mit keresnek, mit figyelnek meg az értékelő központon, és azt következetesen megmutatjuk, akkor befolyásolni tudjuk az értékelő központ eredményét. Tudjon meg többet az értékelő központról!
Bértárgyalás

Bértárgyalás állásinterjún

Bértárgyalást kezdeményezni kurázsi kérdése. Bátorsága évente egy nyaralás árával is felérhet. A cikk segít önnek megismerni a folyamatot és felkészülni.
Személyiségtesztek

Legismertebb személyiségtesztek

A legismertebb személyiségtesztek többsége nem jogtiszta és az alkalmazásuk szakmai szempontból aggályos. Álláspályázóként jó ha képben van a hazai helyzettel.
Állásinterjú-teszt

Állásinterjú teszt

A cikkből megismerheti, hogy milyen típusú állásinterjú tesztekkel találkozhat a kiválasztás során.
Jogsértő kérdések állásinterjún

Jogsértő kérdések állásinterjún

A cikkben a jogsértő állásinterjú kérdések témakörét járom körbe. Nehéz helyzetbe kerülhetünk akkor, ha ilyeneket kérdeznek tőlünk. Segíthet ha ismerjük a jogainkat.
Angol-állásinterjú-felkészülés

Állásinterjú angolul

A cikkben 10 gyakran előforduló angol állásinterjú kérdést és választ olvashat. Ha alaposan fel szeretne készülni egy interjúra angolul, ne feledje, hogy előbb magyarul érdemes ezt megtenni.
Állásinterjú tippek

Állásinterjú tippek

A CSAK A LÉNYEG! Karrierblogban megtalál minden fontos információt az állásinterjúval kapcsolatban. Ebben a cikkben 10 tippet olvashat arról, hogyan készüljön fel alaposan.
3 tipp sikeres állásinterjúhoz

3 tipp a sikeres állásinterjúhoz

Állásinterjúra készül? Tudom, milyen frusztráló az, amikor úgy érezzük jól sikerült az interjú, mégsem bennünket választanak. Ebben a cikkben három javaslatot adok, ami sikeressé teheti.
Személyiség

Személyiség

A személyiségünk megmutatásának óriási szerepe van az állásszerzésben: a cégek ugyanis "személyiségeket" keresnek. 12 archetípust mutatok be, melyek segíthetnek személyiségbeli tulajdonságaink bemutatásában.
Nehéz kérdések állásinterjún

Nehéz interjú kérdések és válaszok

A cikkből megismerhet néhány nehéz interjú kérdést és választ. Ha alaposan szeretne felkészülni az állásinterjúra, akkor ajánlom az Állásinterjú haladóknak c. könyvet.
Liftbeszéd

Liftbeszéd

Az egyperces liftbeszédnek hasznát veheti az állásszerzése során. Minden olyan személyes találkozáson, ahol lehetősége van magáról beszélni, beleértve az állásinterjút.
Gyengeségek állásinterjún

Rossz tulajdonságok állásinterjún

Hogyan mutassa be a rossz tulajdonságait, gyengeségeit az állásinterjún? Ehhez kap ötleteket a cikkből.
Kompetencia alapú interjú

Kompetencia alapú interjú

A cikkből megismerheti a kompetencia alapú, vagy más néven strukturált, viselkedésalapú interjútechnikát.
Vezetői állásinterjú

Állásinterjú kérdések vezetőknek

Vezetőknek adok tippeket ahhoz, miként készüljenek állásinterjúra. Sokszor ott rontják el, hogy túlságosan bíznak a kommunikációs készségükben, és abban, hogy mindenre tudják a jó választ. Ha igazán jó helyre akar vezetőként bekerülni, ahhoz fejlessze az interjútechnikáját.
Állásinterjú ruha

Állásinterjú ruha

Az állásinterjú öltözetről olvashat a cikkben. Abban a reményben írtam, hogy segítsek vele azoknak, akiknek kihívást jelet mit viseljenek.